Despre noi

despre atelierecolorate

4 surori un singur vis, acela de a face lumea mai frumoasa prin arta.  Visul acesta ne-a calauzit pana acum toate activitatile in care am fost implicate. 
Arta a fost prezenta mereu la noi in casa, acorduri fine ale muzicii s-au auzit mereu in dormitor la fel si  versuri  recitate cu putere, scenete jucate cu patima, zeci de exercitii de dictie invatate, creioane, culori , rochii din hartie toate au avut un loc in casa noastra.
Plecand de la iubirea pentru arta si pentru frumos, cu o dorinta arzatoare in suflet de a-i invata si pe ceilalti ceea ce am invatat de-a lungul anilor in licee, facultati si cursuri de specialitate, am pornit la drum sub deviza de-a face din pasiune un job, si astfel pentru noi: visele au prins culoare. Asa s-a nascut “atelierecolorate.ro” din pasiunea noastra pentru frumos.

Cine suntem noi?


Angela Osadczuk - artist plastic,sustine cursurile de pictura si design vestimentar.
Este absolventa a liceului de arte plastice “Nicolae Tonitza” si a Facultatii de Design.
Din dorinta de a  impartasi pasiunea pentru arta  doreste sa ii initieaza pe cei mici in minunata lume a culorilor si a designului vestimentar.
Impreuna  cu copii a realizat expozitii de pictura cu tematici variate, prezentari de costume, ateliere si cluburi distractive.


Nicoleta Ionita - sustine cursurile de design floral si creatie.
Este designer floral,  cu multi ani de experienta in domeniul artei florale.
Dupa ce a absolvit facultate în domeniu, a realizat ca iubirea pentru flori și frumos a devenit mai puternica, astfel a
 continuat sa isi perfectioneze tehnicile si metodele de lucru prin participarea dar si sustinerea de work-shop-uri de arta florala si arta. Obtinerea unor premii la concursurile de specialitate reprezinta o recunoastere a talentului sau creativ.


 Atelierecolorate.ro este o comunitate de invatare online cu ateliere creative pentru copii si adulti, pe teme precum pictura, desen, design vestimentar, art therapy si multe altele. Pe atelierecolorate.ro se intalnesc persoane creative, dornice de frumos, pentru a gasi inspiratie si pentru a face urmatorul pas in calatoria lor artistica.

Veniti alaturi de noi! Va aseptam cu drag!

Angela Osadczuk  &  Nicoleta Ionita

(fondatori AteliereColorate)

 

Datele noastre de contact sunt urmatoarele: 

4SYS Design

  • Cod Fiscal:39895157
  • Nr. Reg. Com:J23/4558/2018
  • Sediu Social:Stefanestii de Jos, Stefanesti de Jos, Ilfov
  • Cont Bancar:RO70BTRLRONCRT0466474501
  • Banca:Banca Transilvania

Contact

0727442222
0744578778

Suport clienti intre orele: 09:00-18:00